суббота, 18 сентября 2021 г.

Топ 10 звичок найбагатіших сильних і успішних людей які змінять ваше життя

 


Здрастуйте, дорогі читачі! Усі ми часто прокидаємося в понеділок уранці і говоримо собі, що з сьогоднішнього дня станемо успішними і щасливими. А у результаті стиль життя, вироблений роками, не дає нам це зробити. І ми залишаємося там, де і були. Але як все-таки змінити своє життя? Щоб добитися успіху, досить придбати корисні звички. І сьогодні я вирішив поділитися інформацією про те, які звички багатих сильних і успішних людей можна узяти собі на замітку.

Звички бувають різні: погані і хороші, корисні і шкідливі. Якщо вам цікава ця тема, то спершу прочитайте статтю «Що таке звичка і які вони бувають у людини».

Сьогодні поговоримо про корисних, які дають можливість розвиватися і ставати краще. А в цьому нам допоможуть ті, хто вже досяг вершин. Адже з кого ж брати приклад, як не із зірок, бізнесменів і інших відомих осіб?! Так давайте поглянемо, які звички є присутніми у багатих людей. Якщо Вам цікаво, можете прочитати статтю: «Реальні історії людей що добилися успіху своєю працею і завзятістю».

Отже, 10 хороших звичок успішної людини

Зараз ми розглянемо корисні дії на кожен день. Якщо їх в собі виховати, ви досягнете вершин. Нижче представлений список звичок, властивих кращим бізнесменам і зіркам планети :

1.Рання пташка

Усі люблять поспати, особливо на вихідних. Але думаю, ви помічали, що коли проспиш до обіду, день здається втраченим і час проходить швидко. Потім ми не устигаємо зробити усі заплановані справи. А ось багаті люди встають дуже рано. І не тому, що потрібне багато що встигнути, а щоб встигнути зробити більше. Річ у тому, що час з 6 ранку і до обіду - це сама продуктивна і енергійна частина доби. Тому намагайтеся вставати раніше. Але не на шкоду своєму здоров'ю. Пам'ятайте, що валяючись в цей час в ліжку, ви витрачаєте дорогоцінний годинник. Краще виділите час увечері для затишного перегляду фільму на канапці.

2.Спорт для тіла і душі

Помічали, що усі знаменитості і успішні люди займаються спортом? І це не лише для того, щоб добре виглядати на червоних доріжках і бізнес зустрічах. Спорт здатний тренувати дух, давати упевненість в собі і учить йти до мети. Фізичні навантаження допомагають виробити силу волі і терпіння. Це згодиться в інших справах. До того ж здорова і підтягнута людина має більше енергії і настрою для роботи над собою. Необов'язково підкорювати олімпійські вершини. Існує безліч видів спорту, які не займають багато часу і сил. Для дівчат, приміром, фитнес або йога - відмінний спосіб стати красивіше і сміливіше. А чоловікам підійдуть уранішні пробіжки і, звичайно ж, бойові мистецтва. Примушуйте себе займатися спортом, і з часом бажання це робити з'являтиметься саме.

3.Книги і ще раз книги

Останні роки таке хобі, як читання, виходить з тіні. Деякі люди все ще вважають це даремним зайняттям і зовсім не люблять книги. Проте, багато хто активно читає і отримує від цього задоволення. Зацікавленість літературою - це невід'ємна риса успішного бізнесмена або підприємця. В першу чергу, це ваш літературний запас і грамотна мова, адже при читанні ці навички удосконалюються. До того ж книги підвищують загальну обізнаність в усіх сферах, розвивають почуття смаку.

Звичайно ж, треба читати правильну літературу. Одноразові жіночі романи або детективи не підійдуть. Читайте класику і психологію, а також біографії відомих осіб. Детальніше ви можете ознайомитися тут: «Навіщо треба читати книги і як з їх допомогою розвинути себе».

4.Планування

Прокидаючись уранці, ми ставимо собі завдання, які треба виконати. Але ж часто на все бракує часу, тому що з'являються ще справи, якими необхідно зайнятися. Так ми забуваємо про важливий. Щоб такого не відбувалося, плануйте свій день детально. Робіть в першу чергу важливі і термінові справи. А потім другорядні. Для цього заведіть блокнот. Це зробить ваше життя більше урівноваженим. У вас з'явиться вільний час для інших корисних справ або відпочинку.

5.Цілі і мрії

Усі ми маємо мрію і не одну. У когось це духовні досягнення, у когось фінансові. Проте часто з того, що можна досягти за пару місяців, ми робимо мрію усього життя. Цілі треба ставити не на майбутнє, а на кожен день, але маленькі. Наприклад, скажіть собі, що сьогодні вивчите 20 іноземних слів або приготуєте нове блюдо. Таким чином ви навчитеся досягати поставленого, а від меншого плавно перейдете до великих мрій і їх виконання.

6.Хобі

Якщо ви вважаєте, що вже вистачить з вас книг, то це не так. Книги - це не так хобі, скільки обов'язкова освітня програма. А ось для цікавого проведення часу треба вибрати справу до душі. Це може бути малювання, рукоділля, велопрогулки, танці, фотографія, будь-який вид спорту, туризм.

Головне, щоб це приносило задоволення і підіймало настрій. А ось колективні хобі, де ви зустрічаєтеся з новими людьми, допоможуть зав'язати нові знайомства. Приміром, улюблене зайняття мільйонерів -гольф. А що, чом би і ні?

7.Практика

Якщо ви вибрали для себе хобі або хочете розвинути якусь навичку, потрібна щоденна робота. За один день в тиждень не вивчиш мову і не навчишся караті. Потрібна щоденна практика. Відведіть пару годин увечері на вивчення бажаного. І скоро ви побачите результат, який надихне вас на серйознішу роботу.

8.Вихід із зони комфорту

Більшість високоефективних людей твердять, що, сидячи у своєму комфортному середовищі, нічого не досягнеш. Треба пересилювати себе і робити те, що вам не подобається. Або ж пробувати щось нове, розширювати кругозір. Головне - не сидіти у своєму коконі, а працювати, досягати, пробувати і помилятися, вчитися на помилках.

Поставте собі мету раз на тиждень робити щось нове, незвичне. Розпочніть з малого, переходьте до більшого. Потім зрозумієте, що усі стресові ситуації - це дрібниці життя.

9.Ораторство і комунікабельність

Якщо ви хочете стати багатим і досягти результатів, треба уміти спілкуватися з людьми. Талант, уміння, знання - це одне, а ось уміння вільно і без страху спілкуватися з новими людьми або виступати на публіці дано не усім. Але цьому теж можна навчитися. Існують спеціальні курси, де навчать не боятися, поставлять мову і допоможуть розкріпачитися. Пам'ятайте, що харизма і чарівливість грають чималу роль в укладенні угод, пристрої на роботу і спілкуванні з клієнтами.

10.Пріоритети

Ось ви стали успішною людиною і у вас багато справ. І навіть у вихідні вам ніколи відпочити. А ось Стів Джобс завжди дотримувався важливого принципу: якщо ви активно працюєте щодня, то не треба на вихідних намагатися встигнути ще більше. Розставляйте пріоритети правильно, незважаючи на кар'єру або самоудосконалення. Не можна забувати про сім'ю і друзів. Краще посвятити пару днів в тиждень відпочинку з рідними, прогулянкам, кіно, ресторанам. Таким чином ви відновите гармонію, відпочинете і у вас буде більше сил на нові звершення.

Детальнішу методику розставляння пріоритетів, ви можете шанувати тут: «Емпіричний закон Парето 20/80 для підвищення ККД будь-якої людини до 100%»

Висновок

Ми розглянули різні звички, від конкретних до абстрактних. Це найпростіші і головніші моменти життя кожної успішної особи.  Ви скажете, що не так просто встати уранці і почати робити усі ці речі. Але ніхто і не говорить, що мрії досягаються легко.

Звички теж виховує час. Дізнайтеся про це більше в статті «Як за допомогою простих методів сформувати звичку за 21 день».

Шлях до успіху вимагає великої роботи над собою, щоденних практик і зусиль. У цій справі важливо не здаватися. Помилилися - ідиті далі. За помилки лаяти не будуть, а за успіх похвалять. Упевненість в собі і розвинена сила волі дають відмінний результат.

Звички - це ваша друга натура. Вони визначають вашу долю і подальший стиль життя.

Пам'ятайте, все у ваших руках!

А у мене на сьогодні все. Сподіваюся, вам сподобалася стаття. Діліться з друзями корисною інформацією про «правильні» звички і не забувайте впроваджувати їх у своє життя.

До скорої зустрічі в нових статтях!

Джерела та література:


  • Світ тварин — https://bn.quora.com/profile/%D0%9F%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%96%D1%88-%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B0
  • Домівка — https://about.me/publishcomua
  • Будівництво — https://flipboard.com/@publishcomua/-ptshlu3ly
  • Кулінарія — https://coub.com/publishcomua
  • Розваги — https://spark.adobe.com/page/AC7j5nOKAcqkP/
  • Подорожі — https://padlet.com/publishcomua/publishcomua
  • Транспорт — https://gitlab.com/publishcomua
  • Бізнес і гроші — https://support.mozilla.org/en-US/user/publishcomua
  • Hi-Tech — https://www.openstreetmap.org/user/publishcomua
  • Айті та Веб — https://www.scoop.it/topic/veryoust
  • Навчання — https://www.crunchyroll.com/user/publishcomua
  • Непізнане — https://justpaste.it/885sk
  • Суспільство — https://community.sw.siemens.com/s/profile/0054O000006UwUM
  • Дітлахи і діти — https://www.skillshare.com/user/publishcomua
  • Спорт — https://www.strava.com/athletes/92630338/posts/17911396
  • Здоров'я і краса — https://disqus.com/by/publishcomua/about/
  • Мода і стиль — https://www.instapaper.com/p/9514057
  • Історія — https://publishcomua.livejournal.com/profile
  • Наші дні — https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1aNc9RAMmwNb5SbqvKYnZt04YrSspYcI1&usp=sharing
  • Стрічка новин — https://www.polygon.com/users/publishcomua
  • Архів — https://pbase.com/publishcomua/profile
  • Навчання — https://muckrack.com/publishcomua
  • Суспільство — https://www.4shared.com/u/bOHJimCS/adalbertoyoshioka247.html
  • Бізнес і гроші — https://hub.docker.com/u/publishcomua
  • Мода і Краса — https://community.hpe.com/t5/user/ViewProfilePage/user-id/2050131
  • Розваги — https://www.buzzfeed.com/publishcomua
  • Діти — https://letterboxd.com/publishcomua/
  • Спорт — https://www.ted.com/profiles/30426799/about
  • Здоров'я — https://roosterteeth.com/g/user/publishcomua
  • Домівка — https://www.blurb.com/user/publishcomua
  • Айті — https://dribbble.com/publishcomua/about
  • Різне — https://infogram.com/publish-ukraine-1hxr4zxor37yo6y?live
  • Кулінарія — https://ccm.net/profile/user/publishcomua
  • Тварини — https://www.racked.com/users/publishcomua
  • Ремонт і Будівництво — https://my.stuff.co.nz/profile/publishcomua
  • Транспорт — https://gfycat.com/@publishcomua
  • Архів газети — https://www.mobypicture.com/user/publishcomua
  • Актуальне — https://sketchfab.com/publishcomua
  • Гроші — https://profile.hatena.ne.jp/PublishUkraine/
  • Суспільство — https://myspace.com/publishcomua
  • Транспорт — https://sites.google.com/view/publishcomua/home
  • Здоров'я — https://en.gravatar.com/publishcomua
  • Кулінарія — https://www.goodreads.com/publishcomua
  • Навчання — https://www.kickstarter.com/profile/publishcomua/about
  • Розваги — https://www.evernote.com/shard/s553/sh/7bdfb02a-271d-8c0e-0b35-b11ffd600d3a/04449051ed25e1da5f265a9b91b9c53d
  • Туризм — https://500px.com/p/publishcomua
  • Спорт — https://www.indiegogo.com/individuals/27647624
  • Тварини — https://www.wattpad.com/user/publishcomua
  • Технології — https://diigo.com/0lutc8
  • Діти — https://publishukraine.bandcamp.com/album/publish-ukraine
  • Домівка — https://slashdot.org/~publishcomua
  • Будівництво — https://us.community.sony.com/s/profile/0054O000009iuRY?language=en_US
  • IT — https://www.blogger.com/profile/17302571837598868964
  • Мода і краса — https://www.vox.com/users/publishcomua
  • Архів — https://qiita.com/publishcomua
  • Світ тварин — https://www.tripadvisor.com/Profile/publishcomua
  • Домівка — https://angel.co/u/publishcomua
  • Будівництво — https://publishcomua.imgbb.com/
  • Кулінарія — https://trello.com/publishcomua
  • Розваги — https://www.gamespot.com/profile/publishcomua/about-me/
  • Подорожі — https://publishcomua.wordpress.com/
  • Транспорт — https://publishcomua.tumblr.com/
  • Бізнес і гроші — https://www.magcloud.com/user/publishcomua
  • Hi-Tech — https://www.spreaker.com/user/15276046
  • Айті та Веб — https://www.theverge.com/users/publishcomua
  • Навчання — https://www.eater.com/users/publishcomua
  • Непізнане — https://www.destructoid.com/?name=publishcomua&a=548884&start=0&chaos=ok&who=me
  • Суспільство — https://hubpages.com/@publishcomua
  • Дітлахи і діти — https://www.plurk.com/publishcomua
  • Спорт — https://issuu.com/publishcomua
  • Здоров'я і краса — https://www.viki.com/users/publishcomua/about
  • Мода і стиль — https://answers.informer.com/user/publishcomua
  • Історія — https://www.google.com/url?sa=t&source=web&url=https://publish.com.ua/
  • Наші дні — https://www.patreon.com/user/creators?u=61864104
  • Стрічка новин — https://www.empowher.com/users/publishcomua
  • Архів — https://dzone.com/users/4628112/publishcomua.html
  • Навчання — https://unsplash.com/@publishcomua
  • Суспільство — http://www.authorstream.com/publishcomua/
  • Бізнес і гроші — https://www.podomatic.com/podcasts/adalbertoyoshioka247
  • Мода і Краса — https://www.sbnation.com/users/publishcomua
  • Розваги — https://www.pearltrees.com/publishcomua/item390177006
  • Діти — https://www.behance.net/cbc55d3f
  • Спорт — https://peatix.com/user/9782432/view
  • Здоров'я — https://www.threadless.com/@publishcomua/activity
  • Домівка — https://seekingalpha.com/user/54988157/comments
  • Айті — https://list.ly/list/6KTL-pablish-ukrayina
  • Різне — https://realseoservicebyme.blogspot.com/2021/09/publish-ukraine.html
  • Кулінарія — https://speakerdeck.com/publishcomua
  • Тварини — https://www.giantbomb.com/profile/publishcomua/about-me/
  • Ремонт і Будівництво — https://edex.adobe.com/community/member/ZFP1Y_klO
  • Транспорт — https://www.twitch.tv/publishcomua
  • Архів газети — https://linktr.ee/publishcomua
  • Актуальне — https://readthedocs.org/projects/publish-ukraine/
  • Гроші — https://people.sap.com/publishcomua
  • Суспільство — https://www.redbubble.com/people/publishcomua/shop
  • Транспорт — https://scholar.google.co.in/citations?hl=en&view_op=list_works&gmla=AJsN-F7buc1HNN_MyQVHtg1UJbrw2E5sUZOmYfjPDl-BakYsm7sxRa6hgkno3NvuXNKOt19MlfTZyQI0kR77ny6mKRuC66lyaw&user=teXYDx4AAAAJ
  • Здоров'я — https://public.tableau.com/app/profile/.79497392
  • Кулінарія — https://www.artstation.com/user-245461
  • Навчання — https://my.archdaily.com/us/@pablish-ukrayina
  • Розваги — https://www.reverbnation.com/artist/publishcomua
  • Туризм — https://play.eslgaming.com/player/17255431/
  • Спорт — https://telegra.ph/Pabl%D1%96sh-Ukraina-09-18
  • Комментариев нет:

    Отправить комментарий